Famous CEO of Companies 2021 | Current Affairs

 

Famous Ceo of  Companies 2021 | Current Affairs



World Famous CEO of  Companies 2021 |  Current Affairs


Current affairs today will help you in UPSC, SSC, IAS, Railway, Banking, WBP, RPSC and BPSC, MPPSC, TNPSC, UKPSC, APPSC, MPSC, other competitive exams.


1. Which Indian-Origin Woman has been Made the Global CEO of French Luxury Company 'Chanel"?


a) Harald Ellison 

b) Leena Nair

c) Richa Singh

d) Mohini Singhania


Answer:- b) Leena Nair


2. Who is the CEO of ayushman India ?


a) R. S Sharma

b) Rajib Bajaj

c) Mohit Malhotra

d) Sundar pichai


Answer:- a) R. S Sharma


3. Who is the CEO of Bavarian Motor Works (BMW) Company ?


a) James Quincy

b) Harald Ellison

c) Mark Zuckerberg

d) Jamie Yannon


Answer:- b) Harald Ellison


4. Who is the CEO of Bajaj Auto ?


a) Sunil Sharma

b) Ramesh Verma

c) Rajiv Bajaj

d) Harjit puri


Answer:- c) Rajiv Bajaj


5. Who is the CEO of Coca Cola Company ?


a) Mark Zuckerberg

b) James Quincy

c) Kevin Systrom

d) Dinesh Pangte


Answer:- b) James Quincy


6. Who is the CEO of Dabur Company ?


a) Suresh Khatri

b) Arindam Bagchi

c) Mohit Malhotra

d) Dinesh Pangte


Answer:- c) Mohit Malhotra


7. Who is the CEO of eBay Company ?


a) Jamie Yannon

b) Mark Zuckerberg

c) Kevin Systrom

d) Elon Musk


Answer:- a) Jamie Yannon


8. Who is the CEO of Facebook Company ?


a) Elon Musk

b) Kevin Systrom

c) Mark Zuckerberg

d) Lisa Su


Answer:- c) Mark Zuckerberg


9. Who is the CEO of Google and Alphabet Company ?


a) Sundar Pichai

b) Rajiv Bajaj

c) Suresh khatri

d) Arindam Bagchi


Answer:- a) Sundar Pichai


10. Who is the CEO of Instagram Company ?


a) Adam Moussery

b) Lisa Su

c) Susan Wojcicki

d) Elon Musk


Answer:- a) Adam Moussery


11. Who is the CEO of Life Insurance Corporation of India (LIC) and Mutual Fund Company ?


a) Sunil Sharma

b) Dinesh Pangte

c) Padmakumar M Nair

d) Manoj Sinha


Answer:- b) Dinesh Pangte


12. Who has Become the new Chief Executive Officer (CEO) of 'E-Commerce Company Myntra'?


a) Nandita Sinha

b) Sonia Single

c) Lisa Su

d) Susan Wojcicki


Answer:- a) Nandita Sinha


13. Who is the CEO of Netflix ?


a) Suresh Khatri

b) Arindam Bagchi

c) Reed Hastings

d) Elon Musk


Answer:- c) Reed Hastings


14. Who is the CEO of Ola Company ?


a) Rajiv Bajaj

b) Bhavish Agarwal

c) Vijay Kumar

d) Dinesh Pangte


Answer:- b) Bhavish Agarwal


15. Who is the CEO of Pepsi .Co Company ?


a) Ramon Laguarta

b) Dinesh Pangte

c) Suresh Khatri

d) Arindam Bagchi


Answer:- a) Ramon Laguarta


16. Who is the CEO of Patanjali Company ?

a) Rajiv Bajaj

b) Baba Ramdev

c) Krishnamurthy Rey

d) Acharya Balakrishna


Answer:- d) Acharya Balakrishna


17. Who is the CEO of Railway Board ?


a) Sunil Sharma

b) Dinesh Pangte

c) Suresh Khatri

d) Krishnamurthy Rey


Answer:- a) Sunil Sharma


18. Who is the CEO of Sansad TV ?


a) Mohan Shyamprasad

b) Suresh Khatri

c) Ravi Kapoor

d) Arindam Bagchi


Answer:- c) Ravi Kapoor


19. Who is the CEO of Serum Institute of India Company?


a) Adar Poonawalla

b) Sunil Sharma

c) Shashi Tharoor

d) Arindam Bagchi


Answer:- a) Adar Poonawalla


20. Who is the CEO  of SBI Card ?


a) Lisa Su

b) Susan Wojcicki

c) Sushanth kumar

d) Hardayal Prasad


Answer:- d) Hardayal Prasad


21. Who is the CEO of Twitter Company?


a) Smith Walk

b) Elon Musk

c) Jimmy Wales

d) Parag Agarwal


Answer:- d) Parag Agarwal


22. Who is the CEO of WhatsApp Company?


a) Lisa Su

b) Susan Wojcicki

c) Rojer curter

d) Will Cathcart


Answer:- d) Will Cathcart


23. Who is the CEO of Wikipedia Company?


a) Chris Daniels

b) Parag Agarwal

c) jimmy Wales

d) Suzanne Wojcicki


Answer:- c) jimmy Wales


24. Who is the CEO of Youtube Company?


a) Suzanne Wojcicki

b) Chris Daniels

c) Ramesh Nair

d) Parag Agarwal


Answer:- a) Suzanne Wojcicki


25. Who has been Appointed as its new CEO for India by US-Based Asset Advisory Company Colliers 'Colliers '?


a) Sunil Sharma

b) Sunil Sahota

c) Padmakumar M Nair

d) Ramesh Nair


Answer:- d) Ramesh Nair


26. Who has become the new Chief Executive officer (CEO) of the Company 'Ferrari'?


a) Andy Jesse

b) Suzanne Wojcicki

c) Elon Musk

d) Benedetto Vigna


Answer:- d) Benedetto Vigna


27. Who has become the new Chief Executive Officer (CEO) of 'Amazon' Company?


a) Suzanne Wojcicki

b) Elon Musk

c) Andy Jesse

d) Shouzy Chew


Answer:- c) Andy Jesse


28. Who has become the new Chief Executive Officer (CEO) of 'National Asset Reconstruction Company'?


a) Sunil Sharma

b) Padmakumar M Nair

c) Aditya Malhotra

d) Rajesh Bha


Answer:- Padmakumar M Nair


29. Who has become the new CEO of 'TikTok'?


a) Shouzie Chew

b) Pat Gelsinger

c) Susanne Clark

d) Andy Jesse


Answer:- a) Shouzie Chew


30. Who has become the new CEO of Intel Company?


a) Shouzy Chew

b) Sunil Sharma

c) Padmakumar M Nair

d) Pat Gelsinger


Answer:- d) Pat Gelsinger


Conclution

I hope you got what you want to know about Daily Current Affairs. If you want to know about Daily Current Affairs, please ask in the comments or email. Your valuable comments are always welcome.

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url